Leven en natuur in harmonie

Leven en natuur in harmonie

Door te begraven in een biologische afbreekbare kist en het graf niet te onderhouden, krijgt de natuur alle ruimte om tot volle bloei en groei te komen. Op deze manier ontstaat er een bijzondere plek waar u uw dierbare in alle rust kunt herdenken. Op een natuurbegraafplaats komen leven en natuur in een mooie harmonie met elkaar samen.

Voor natuur begraven werken onder andere samen met Natuurbegraafplaats Hoevens maar uiteraard kunnen wij de uitvaart op andere natuurbegraafplaatsen voor u verzorgen. Wilt u meer informatie over natuur begraven neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Meer informatie leest u ook op de website www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl

Beslissingen maken

Keuzes maken, wij helpen u

Wij begrijpen dat een overlijden erg emotioneel voor u kan zijn. En dan moet u ook nog eens in korte tijd een uitvaart regelen. Waar moet u beginnen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Bij het nemen van die beslissingen, helpen wij u graag. Met respect en begrip voor uw rouw en verdriet, bereiden wij samen met u in alle rust, stap voor stap de uitvaart voor. Hierbij staan uw wensen en die van uw dierbare centraal.

Contact opnemen