Uitvaartverzekering op maat

uitvaartkosten

Uitvaartwensen bepalen de uitvaartkosten, maar ook het lokale prijsniveau speelt mee. Een uitvaart in ‘Andel’ verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in ‘Groningen’. Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Om deze doelstelling te bereiken geven we bij Kamsteeg Uitvaartzorg jaarlijks de lokale prijzen door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit ‘Andel’ baseert Nuvema uitvaartverzekeringen dan ook op deze prijzen. Hierdoor kunt u voor een op maat gemaakte uitvaartverzekering kiezen die aansluit bij uw persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Lokale prijzen

Nuvema

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen . De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2014 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij “een goede keus”.

Contact opnemen