Sfeervol ingericht

Bij Kamsteeg Uitvaartzorg hebben we de uiterste zorg besteed aan de inrichting van de familiekamers.
De familiekamers zijn voorzien van alle gemakken en sfeervol ingericht met een comfortabel zitgedeelte, verlichting, tafeltjes, wandversiering, planten, kussens en diverse accessoires. U kunt ook uw eigen spullen neerzetten om in de kamer een geheel persoonlijke sfeer te creëren.

Contact opnemen

Ervaringen

“Zowel bij moeder als bij vader was het fijn om in de dagen naar de begrafenis afscheid te kunnen nemen in de familiekamer, dank voor u contacten en begeleiding.”

Lees meer ervaringen

Nu zorgen voor later

Uw uitvaartwensen

Ook het gebruik van een familiekamer bij Kamsteeg Uitvaartzorg kunt u in uw uitvaartwensen opnemen. De meest persoonlijke en belangrijke wensen zijn niet altijd bekend bij de nabestaanden. Het is daarom zinvol om een aantal zaken vooraf vast te leggen. Zo voorkomt u dat uw nabestaanden in onduidelijkheid verkeren over de wensen van uw uitvaart. Niet iedereen doet dit, want voor velen blijkt het moeilijk om in de bloei van het leven over deze laatste, toch zeer belangrijke zaken, een beslissing nemen. Veel mensen gaan hierover pas nadenken als ze ouder worden of als de gezondheid achteruit gaat.

Aan de andere kant is het wellicht beter om nu te zorgen voor later en geeft het u toch een gerust gevoel dat anderen nu al weten wat uw wensen voor later zijn en dat deze naar behoren uitgevoerd kunnen worden. U kunt deze wilsbeschikking gratis aanvragen bij Kamsteeg Uitvaartzorg. Maar u kunt ook een afspraak maken om deze wensen geheel vrijblijvend door te nemen en in te vullen en onze familiekamers te bekijken.

Meer informatie