Begraven op een begraafplaats

In Nederland zijn er veel begraafplaatsen. Het begraven van uw dierbare kan op de begraafplaats van uw keuze; een algemeen graf, een grondgraf of een keldergraf. Als nabestaande houdt u een plek waar u naartoe kunt om uw dierbare te herdenken.

Lees meer

Grafmonumenten

Voor nabestaanden is het moeilijk en zwaar om een grafmonument uit te zoeken. Hierin begeleiden we u graag, zodat u op een vertrouwde en prettige manier deze emotionele keuze kunt maken.

Lees meer

De familiekamer

In de familiekamer kunt u in alle rust afscheid nemen van een overledene. Als nabestaande heeft u 24 uur per dag toegang tot de familiekamer. Deze kamer is sfeervol en huiselijk ingericht en biedt u de gelegenheid en ruimte om rustig afscheid te nemen.

Lees meer

Natuurbegraafplaats

Voor sommige mensen is de natuur tijdens hun leven zo belangrijk dat zij na hun leven in de natuur begraven willen worden. Natuur begraven houdt in dat de laatste rustplaats omringd is door de prachtige natuur op een plek die bij de overledene past.

Lees meer

Laatste verzorging

Het verzorgen van een overledene is één van de eerste dingen die na een overlijden moet gebeuren. Directe nabestaanden kiezen er regelmatig voor omdat met behulp van een begrafenisverzorger zelf te doen. Het is een dankbare taak, maar zeker geen makkelijke.

Lees meer

Rouwdrukwerk

Alle drukwerk rondom de uitvaart verzorgen we volledig in eigen beheer. We krijgen steeds vaker de vraag van mensen dat zij graag een eigen rouwkaart, dankbetuiging of liturgie willen laten maken. Vanzelfsprekend is dit mogelijk. We werken snel en ontwerpen eenvoudig aanpassen, omdat we alles in eigen beheer hebben.

Lees meer

Rouwvervoer

Het overbrengen van de overledene naar het uitvaartcentrum of naar de locatie waar de afscheidsdienst plaatsvindt, is vaak een ingrijpend. Maar het is ook een belangrijk en waardevol moment. Door dit op een respectvolle manier te doen met rouwvervoer in stijl van de wensen van de overledene en de familie, geeft dit rust.

Lees meer

Spreker

Als een overledene kerkelijk meelevend was, kiest de omgeving meestal voor een predikant. Er kunnen echter redenen zijn waarom een overledene niet (meer) kerkelijk gebonden is. In dit geval kan een afscheidsdienst uiteraard nog steeds gewenst zijn. In dit geval, kunnen wij voor u spreken of voor een spreker zorgen.

Lees meer

Dragers

Tijdens een uitvaart kan de kist met de overledene op een aantal plaatsen gedragen worden, zoals in de kerk, de begraafplaatsaula en naar de laatste rustplaats. Mocht u als familie niet zelf willen of kunnen dragen dan kunt u gebruik maken van onze dragers.

Lees meer

Tijdelijke grafmarkering

We kunnen niet direct een steen bij het graf plaatsen, daarom werken we met de tijdelijke grafmarkering. Zolang de steen nog niet geplaatst kan worden, kunt u de dierbare op deze manier alsnog vanaf moment één persoonlijk laten begraven.

Lees meer

Kisten

Het uitzoeken van een kist voor de uitvaart is een zeer persoonlijke keuze. Daarom bieden we een zeer uitgebreid assortiment aan uitvaartkisten. Wilt u een éénvoudige uitvaartkist of juist een luxe? Of misschien vindt het belangrijk dat de uitvaartkist milieuvriendelijk is.

Lees meer

Buikpunctie of Thanathopraxie

Buikpunctie is een kleine ingreep, dat in eigen hand wordt uitgevoerd, bedoeld om complicaties bij de opbaring van uw dierbare te voorkomen.
Bij complicaties bedoelen wij verkleuring in het gelaat door stuwing of lekkage uit mond of neus door vochtophoping.

Lees meer

Iedereen verdiend een unieke uitvaart

Keuzes maken, wij helpen u

Wij begrijpen dat een overlijden erg emotioneel voor u kan zijn. En dan moet u ook nog eens in korte tijd een uitvaart regelen. Waar moet u beginnen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Bij het nemen van die beslissingen, helpen wij u graag. Met respect en begrip voor uw rouw en verdriet, bereiden wij samen met u in alle rust, stap voor stap de uitvaart voor. Hierbij staan uw wensen en die van uw dierbare centraal.

Tijdens de eerste rouwperiode is er een nauw contact tussen u en ons team, waarin luisteren voor ons het sleutelwoord is. Niets is zo persoonlijk als een uitvaart en daarom willen we dat u zo goed mogelijk kunt vertellen wat de wensen zijn, zodat we een uitvaart op maat kunnen maken. Van kist tot markers en van kaart tot kleding die door ons personeel wordt gedragen: alles moet aansluiten bij een zo persoonlijk mogelijke uitvaart.

Contact opnemen