Kamsteeg Uitvaartzorg

Persoonlijke benadering

Sinds de start van onze uitvaartzorg staat bij ons de persoonlijke benadering van de nabestaanden centraal. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat de rust te bewaren en goed te luisteren, zodat we precies weten wat betrokkenen en nabestaanden van ons verwachten.

Het verlies van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. Wanneer voor u gevoel en verstand door elkaar heen lopen, kan ons team u volledig ontzorgen. De verzorging van uw dierbare na het overlijden is een belangrijk aspect in het rouwproces die wij volledig in eigen hand uitvoeren desgewenst mag en kan u hierbij aanwezig zijn en helpen.

Ook is het mogelijk om met ons in gesprek te gaan over hoe uw eigen uitvaart eruit zou moeten zien. Misschien wilt u weten wat er mogelijk is en uw wensen geheel vrijblijvend met ons doornemen of samen vast te leggen. Dan komen graag bij uw langs voor een persoonlijk gesprek.

We hebben een prachtig team voor u klaarstaan

Over ons

Om zeker te zijn van kwaliteit, verzorgen we alles vanuit eigen beheer. Naast de directie hebben we een prachtig team verzorgenden, dragers, rouwchauffeurs en koffiedames die voor u klaarstaan. Met ons vakkundige team doen we er alles aan om voor u een waardig en respectvol afscheid te verzorgen.

Peter Kamsteeg

“Door goed te luisteren en de rust te bewaren, lopen wij samen stap voor stap door deze moeilijke dagen”

Louise Kamsteeg

“Met passie, liefde en respect voor het werk, ben ik dankbaar om iets voor u te kunnen betekenen in deze verdrietige momenten.”

Henk Verhoeve

“Door te luisteren naar en tijd te nemen voor de familie kan ik met liefde en zorg een persoonlijk afscheid realiseren”