Transparant

Kosten uitvaart

Afscheid nemen kan op vele manieren. Zo kunt u niet alleen kiezen voor een heel persoonlijk afscheid in eigen kring of intiem gezelschap maar ook voor een afscheid in wat grotere kring. Er zijn veel verschillende manieren om het afscheid vorm te geven. De uitvaartkosten zijn dan ook geheel afhankelijk van uw wensen.

Bij Kamsteeg Uitvaartzorg gaan we samen met u in gesprek over wat voor u belangrijk is, wat uw wensen zijn en wat daarbij de beste financiële mogelijkheden zijn.

Als u zelf liever een aantal zaken wilt regelen, staan we u graag bij met raad en daad. Vanzelfsprekend betaalt u alleen voor wat u nodig heeft.

Contact opnemen

Basis uitvaartpakket

Onbezorgd afscheid nemen

Kosten uitvaart
Kamsteeg Uitvaartzorg is transparant in haar werkwijze en in de berekening van de kosten voor een uitvaart. We hebben daarom ook een pakket samengesteld dat u een overzicht geeft van de gemiddelde kosten. Het pakket kunt u aanpassen en/of uitbreiden met u persoonlijke wensen.

Basis uitvaartpakket
Kamsteeg biedt u een basis uitvaartpakket dat u zelf kun uitbreiden.

Wilt u onbezorgd in kleine kring afscheid nemen van uw dierbare? Bij Kamsteeg Uitvaartzorg begeleiden we u vanaf het moment van overlijden tot aan de dag dat de uitvaart plaatsvindt. Het is mogelijk om uw dierbare thuis op te baren of om uw dierbare naar ons uitvaartcentrum in Andel te brengen.

De details van de uitvaart worden telefonisch met u besproken of bij ons op kantoor in Andel.

Contact opnemen

vanzelfsprekend uitbreiden

Aanvullende mogelijkheden

Het Basisuitvaartpakket kunt u vanzelfsprekend uitbreiden met aanvullende mogelijkheden en wensen zoals het kleden samen met de familie of hulp bij het verwerken van de uitvaartpolis bij de verzekeringsmaatschappij. Maar ook het ontwerpen en ontwikkelen van de persoonlijke rouwkaarten en verzending van de kaarten naar de door opgegeven adressen behoren tot de mogelijkheden.

Contact opnemen