Geeft een gerust gevoel

Beslissingen maken

Niet iedereen doet dit. Voor velen blijkt het moeilijk om in de bloei van het leven over deze laatste, toch zeer belangrijke zaken, een beslissing nemen. Veel mensen gaan hierover pas nadenken als ze ouder worden of als de gezondheid achteruitgaat.

Aan de andere kant is het wellicht beter om nu te zorgen voor later en geeft het u toch een gerust gevoel dat anderen nu al weten wat uw wensen voor later zijn en dat deze naar behoren uitgevoerd kunnen worden. U kunt deze wilsbeschikking gratis aanvragen bij Kamsteeg Uitvaartzorg. Maar u kunt ook een afspraak maken om deze wensen geheel vrijblijvend door te nemen en in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beslissingen maken

Keuzes maken, wij helpen u

Wij begrijpen dat een overlijden erg emotioneel voor u kan zijn. En dan moet u ook nog eens in korte tijd een uitvaart regelen. Waar moet u beginnen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Bij het nemen van die beslissingen, helpen wij u graag. Met respect en begrip voor uw rouw en verdriet, bereiden wij samen met u in alle rust, stap voor stap de uitvaart voor. Hierbij staan uw wensen en die van uw dierbare centraal.

Contact opnemen