Eigen ontwerp

Verschillende mogelijkheden

Wilt u hulp bij het uitkiezen van de juiste kist? Dan denken we graag mee en voorzien u van goed advies. Soms kijken nabestaanden naar het karakter van hun naaste die overleden is en zoeken een materiaal en uitstraling die passen bij de persoon? Of de kinderen of kleinkinderen krijgen een rol en mogen de kist beschilderen of tekeningen op de kist of iets persoonlijke op de kist leggen tijdens de uitvaart.

Unieke kist
U kunt zelf ook een kist ontwerpen of dit door iemand laten doen. Er zijn ook mogelijkheden om de kist te beschilderen. Soms krijgen de kinderen of kleinkinderen een rol en mogen zij de kist beschilderen of tekeningen op de kist leggen tijdens de uitvaart. Het is ook mogelijk om de kist in een andere kleur te spuiten of te voorzien van een afbeelding.

Uiteindelijk willen we voor u een kist die zo goed mogelijk afgestemd is op de wensen van de overledene of zijn of haar naasten.

Contact opnemen

Beslissingen maken

Keuzes maken, wij helpen u

Wij begrijpen dat een overlijden erg emotioneel voor u kan zijn. En dan moet u ook nog eens in korte tijd een uitvaart regelen. Waar moet u beginnen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Bij het nemen van die beslissingen, helpen wij u graag. Met respect en begrip voor uw rouw en verdriet, bereiden wij samen met u in alle rust, stap voor stap de uitvaart voor. Hierbij staan uw wensen en die van uw dierbare centraal.

Contact opnemen