Gedenksteen

Eigen ontwerp

Het is ook mogelijk om uw eigen gedenksteen te ontwerpen. Als u hiervoor kiest, helpen we u graag door praktische tips aan te dragen over de te gebruiken materialen, vormgeving en uitvoering.

De belettering kunt u zelf aanleveren in een PDF, EPS of AL bestandsformaat. Voor meer informatie verwijzen we u door naar harvasnatuursteen.nl.

Inspiratie
Hier presenteren we u een selectie uit onze grafmonumenten. We kunnen u niet alle modellen laten zien en ieder grafmonument uniek is. Daarom nodigen we u graag uit om samen in één van onze toonzalen of bij u thuis naar mogelijkheden te kijken aan de hand van foto’s en natuursteenmonsters.

Beslissingen maken

Keuzes maken, wij helpen u

Wij begrijpen dat een overlijden erg emotioneel voor u kan zijn. En dan moet u ook nog eens in korte tijd een uitvaart regelen. Waar moet u beginnen?

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Bij het nemen van die beslissingen, helpen wij u graag. Met respect en begrip voor uw rouw en verdriet, bereiden wij samen met u in alle rust, stap voor stap de uitvaart voor. Hierbij staan uw wensen en die van uw dierbare centraal.

Contact opnemen