Uitvaartverzorging Zaltbommel

Welkom bij Uitvaartverzorging Zaltbommel. Door onze jarenlange ervaring in de uitvaartbranche staan we u bij met onze zorg en professionele begeleiding, op elk moment. Tijdens de emotionele dagen na een overlijden, kunnen we het verdriet uiteraard niet verzachten. Maar op basis van onze ervaring kunnen we u wel de steun geven waar u in deze periode behoefte aan heeft.

Om u deze steun te kunnen bieden, is Uitvaartverzorging Zaltbommel de samenwerking aangegaan met Kamsteeg Uitvaartzorg uit Andel en gaan we verder onder de naam Kamsteeg Uitvaartzorg. Samen staan we sterker, vullen we elkaar aan en kunnen we u daardoor nog beter helpen.

We vinden het belangrijk dat u vertrouwen in ons heeft en u de gehele begeleiding en zorg aan ons durft over te laten. Op bijna alle praktische en/of theoretische vragen kunnen we u een bevredigend antwoord geven.

Het meest belangrijke bij de regeling en de begeleiding van een uitvaart is dat het met gevoel gebeurt, waardoor u dit als warm ervaart. Wij denken dat u bij ons dan bij de juiste onderneming bent.

Bij een uitvaart is er veel mogelijk. Bij Uitvaartverzorging Zaltbommel en Kamsteeg Uitvaartzorg bieden we u een grote verscheidenheid aan keuzes. Een klein voorbeeld hiervan is dat u zelf inspraak heeft in de kleur van de rouwauto, eventuele volgauto’s, het type rouwbrief dat u wilt versturen of andere mogelijkheden. We bespreken dit graag met u en denken met u mee in de mogelijkheden.

Ook wanneer u elders verzekerd bent, kunnen wij alle papierzaken die hierop betrekking hebben voor u regelen. Zo nemen we u deze zorg uit handen.

We helpen u graag verder met vragen rondom:

  • Oriënteren; de mogelijkheden en kosten bij een uitvaart.
  • Vastleggen; van wensen rond een uitvaart.
  • Voorbereiden; bij een afscheid van naasten.
  • Kennismaken; wanneer een overlijden nadert.
  • Informatie verzamelen; over een uitvaartverzekering.
Ga naar de website van Kamsteeg Uitvaartzorg